Hoe kan ik helpen?Aanmelden Nieuwsbrief
[contact-form-7 id="49" title="Aanmelden Nieuwsbrief"]

BELEID, JAARVERSLAG EN JAARREKENING

Het bestuur van Stichting Beter ter Been heeft (na bijna 30 jaar Beter ter Been) besloten om de werkzaamheden af te bouwen en de stichting uit te laten faseren. De reden daarvan is dat het als kleine organisatie steeds lastiger wordt de gewenste impact te maken, zeker met een bestuur dat volledig bestaat uit vrijwilligers. Onder het kopje ‘projecten’ kunt u zien dat we nog druk bezig zijn met het zoeken naar passende projecten, om onze doelstellingen te behalen. We willen ons nog zo lang als nodig inzetten om het geld goed te besteden. De prioriteit ligt dus ook niet bij het uitgeven van de gelden, maar het vinden van zoveel mogelijk passende projecten de aankomende tijd.

De bestuursleden van Beter ter Been doen dit werk geheel vrijwillig, behoudens vergoeding tijdens werkbezoek. Verder worden eventuele gemaakte kosten (het reserveren van ruimten en kosten die noodzakelijk zijn om het werk uit te oefenen) gedeclareerd. Dit wordt tot een minima beperkt.

De activiteiten van Beter ter Been het afgelopen jaar kunt u hier vinden. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan kunt u ons altijd mailen.

Ons volledige beleid vindt u in ons beleidsplan. Ook vindt u hier ons financiƫle jaarverslag over 2021. Mocht u (financiƫle) jaarverslagen over de afgelopen jaren willen inzien? Dan kunt u die bij ons opvragen.